2024-2025 Güz Yarıyılı Oryantasyon Etkinliğimizi Tamamladık
3.10.2024

1. Sınıf Öğrencilerimizin katılımıyla oryantasyon etkinliğimizi tamamladık

1. sınıf öğrencilerimiz ve bölümümüz öğretim üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleştirdiğimiz oryantasyon programımızda öğrencilerimizle tanıştık. İlköğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Pınar ANAPA SABAN'ın konuşmaları ve ardından Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Saadet Deniz KORKMAZ'ın öğrencilerimize bölüm ve anabilim dallarımız hakkında bilgilendirici konuşmaları sonrasında Fakültemiz Dekan Yardımcısı aynı zamanda bölüm öğretim üyemiz Prof. Dr. Ersin KARADEMİR hocamızın konuşmaları ile devam eden programımızda bölümümüz öğretim üyeleri öğrencilerimize bazı paylaşımlarda ve tavsiyelerde bulundu. Sunum sonunda ise öğrencilerimizle fuaye alanında vakit geçirme fırsatı bulduk.

Öğrencilerimize katılımları için teşekkür ediyor, başarılarla dolu bir öğrenim hayatı diliyoruz.